lauantai 13. heinäkuuta 2013

Minun täytyy kertoa.. I must have tell to you...

Minun täytyy nyt kertoa tapahtuma, joka oli vertaansa vailla! Kävin viime keskiviikkona Kuumailmapallolennolla! Sen järjesti LinnanPallo, kiitokset heille mukavasta ja turvallisesta reissusta.
Vaikka hivenen jännitti, niin kyllä se oli ihana kokemus. Se hiljasuus ja näköalat mitä kilometrin korkeudessa on, se on vertaansa vailla. Kyllä täytyy sanoa, että tämä tytttö kyllä vielä uudestaan lähtee lentelemään!

I must have tell to you what happening last Wednesday. I was on the hot air balloon flight! That was awesome! It is the silence and the views are unequaled. I go someday agan to fly, thats sure!2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanaa... mäkin kuumailmapallolennosta joskus aina haaveilen, mutta kun pelkään niin kovasti korkeita paikkoja, en tiedä mitä siitä tulisi. Munhan ei tarvitse kuin ajatella esim Näsinneulaa niin jalat ja kädet hikoaa välittömästi :)

    VastaaPoista
  2. Minullakin korkeanpaikan kammo. Heti rupee huimaan, jos menen korkealle. Kuumailmapallossa se on vaan ihan erilaista :) Kaikki näyttää niin pieneltä, mutta se ei huimaa, kun se on niin epätodellista se olo ja näkymät. ;)
    Eli kannattaa mennä vaan!

    VastaaPoista