keskiviikko 14. elokuuta 2013

Matka Viron Haapsaluun

Nyt on loma vietetty! Kävin viikon reissulla Viron Haapsalussa Laineen kylpylässä täyshoidolla mummoni kanssa.


Joka päivä oli tunnin tai vähän yli hoidot. Valitsin
-Marine Spice hoito. Siinä kuorittiin eksootisilla aineilla iho kauttaltaan. (kardemummaa, kanelia ym). Sitten vartalo kiedottiin silkkihauteeseen ja hoidon lopetti rauhallinen kevyt hieronta. Tästä mä tykkäsin kovasti!
- Väsyneiden jalkojen hoito. Oli samantyyppinen kun Marine Spice hoito, mutta vain jaloille.Ihan kiva hoito,  mutta hoitaja enemmänkin vaivasi kun hieroi jalkojani. Hieman pettymys siis.
-Aromihieronta. Tässä valittiin kolmesta ryhmästä jossa oli 3-4 hajua aina yksi haju. Hoitaja sekoitti niistä öljyn, jolla keho hierottiin kauttaaltaan. Tämä oli aivan ihana! Tuoksut olivat juuri sopivia, eivät olleet liian voimakkaita. Ja hoitaja osasi hommansa!
- Klassinen Hieronta. Juuri sitä mitä odotinkin ja todella mukava hoito.
-Kosteuttava vartalonhoito. Öljypohjaisilla aineilla hierottiin kauttaaltaan ja käärittiin hetkeksi kääreeseen. Sen jälkeen pestiin aineet pois ja hierottiin toista ainetta kunnes se imeyty.
- Laavakivihieronta. Kuumilla laavakivillä hierottiin kauttaltaan ja kiviä laitettiin eri pisteisiin vähäksi aikaa. Tämä oli aivan upea kokemus! Voittaa kaikki hieronnat täysin!

Eli hoidot olivat pälllisin puolin kaikki mahtavia ja pystyn suosittelemaan niitä kaikille!

Nähtävyyksiäkin kävin katsomassa:

Piispanlinna oli aivan mahtava! Sinne täytyy päästä vielä joskus uudestaan!


Mallinuken kanssa keskustelua:
 Alkemian oppeja:
 Tuomiokirkko piispanlinnassa
 Ristiäishuone
Kävimme myös katsomassa Vanhan Rautaitieaseman Junia
Itse rautatieasema


Reissu oli kaikinpuolin mukava. Ruuat Laineessa olivat hyviä ja muutenkin kylplä täytti odotukseni hyvin. Virolaiset talot olivat todella upean näköisiä. Hivenen enemmän krumeluuria kuin suomessa.  Paitsi tietysti ne autiotalot, jotka odottivat purkutuomiota. :) Pientä rakastumista Viron kulttuuriin on nähtävissä itsessäni.

Laineessa oli muutamia esityksiä joinakin iltoina. Kävin katsomassa Kansantanssi esityksen ja Tanssiryhmän esityksen. Kansantassiesityksessä mummot ja papat esittivät tanssit. Sen lisäksi että tanssit olivat kivoja, minua mielytti se kuinka hauskaa tanssijoilla tuntui olevan. Se välittyi kyllä yleisöönkin. 
Tassiryhmässä oli ensin kaksi paria, jotka esittivät vakio ja lattaritansseja vironkielisen musiikin tahtiin. Sen jälkeen oli kahden esiintyjän rivitanssiesityksiä. Nämäkin olivat upeita katsottavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti