sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kolmårdenin eläinpuisto reissu

Lähdimme perheen kanssa reissuun viime perjantaina (13.6.2014). Taas yksi onnistunut valmismatka Ikaalisten Matkatoimiston kanssa. Lähdimme Turun satamasta laivalla Tukholmaan ja sieltä sitten aamusta bussikyydillä Kolmårdeniin. Päivän vietimme eläimiä katsellen. Gondoli-hissi oli mahtava. Se meni eläinten yläpuolella ja samaan aikaan kuului Suomenkielinen kertomus eläimistä. Kuulimme jopa parin pentu leijonan karjaisunkin, kun ne päätyivät nahistelemaan samaan aikaan kun ne ohitimme.

Monia sellaisia eläimiä tuli nähtyä, mitä ei Suomessa ole. mm. norsuja ja kirahveja. Delfiineilläkin oli oma mahtava näytös tarinoineen. Minulle kävi vaan vähän hassusti siinä näytöksessä. Delfiinien ei tarvinnut melkein kun näyttäytyä, aloin poraamaan niitä katsellessani. Ja siitä ei sitten meinannut tulla loppua. Kummallinen reaktio, en ollut kyllä surullinen, joten luultavammin itkin sitten onnesta. Tai Delfiinien kauneus oli minulle liikaa. Tiedä häntä, mutta olen onnellinen, että pääsin tämän näytöksen näkemään. Jos jollakulla on samanlaista kokemusta niin kerrohan. Olisi mielenkiintoista tietää olenko ainoa joka rupee poraamaan kun näkee Delfiinejä?

Illemmalla sitten matkustimme bussilla takasin Tukholmaan ja sieltä yö-laivalla Suomeen. Todellakin kaikki meni siis todella hyvin ja mutkattomasti. Lapset tykkäsivät ja saivat hekin uusia kokemuksia. Tässä muutama kuva reissusta Kolmårdenissä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti